Raknet mot FKT-rekruttene

Det er lenge siden sist Re FK leverte en kamp godt under pari, men oppgjøret mot FKT 2 ble ingen hyggelig opplevelse.

Re tapte 0-4 hjemme i Bergsåsen. Gjestene tok tidlig ledelsen og styrte kampen. I andre omgang kom vertene mer med og skapte en god del muligheter og fikk straffespark midtveis i omgangen da Jesper Rindedal ble lagt i bakken. Morten Karlsen er vanligvis sikkerheten selv, men denne gangen gikk keeper til riktig side og reddet forsøket.

I stedet kom det to raske i sekken i den andre enden av banen, før FKT fastsatte sluttresultatet til 4-0 i sluttminuttene. Ingen hyggelig avslutning på kampen og vi var rimelig skuffet over oss selv.

KAMPFAKTA
Re FK - FK Tønsberg 2 0-4 (0-1)
Mål: 0-1 (7), 0-2 (70), 0-3 (73), 0-4 (87)

Re FK: Odin Gjerde - Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Sondre Grønbech - Bernt Balder Frydenberg, Ole-Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Vetle Weseth, Daniel Hov - Jesper Rindedal, Christer Strøm