Konserten med Aleksander Hauge selger godt

Konserten med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke 23. november selger godt. Bare på halvannen uke er langt over halvparten av billettene revet bort. Billetter kan kjøpes på www.yesman.no eller Shell Avaldsnes.

Det ser ut til å være stor interesserte i konserten med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke fredag 23. november. Billettsalget startet for vel en uke siden, og allerede nå er langt over halvparten av billettene solgte. Aleksander Hauge skal opptre med fullt orkester, og får med seg operasanger, Ole Morten Velde, som gjesteartist.

- Vi er selvsagt svært godt fornøyd med responsen. Vi har knapt startet markedsføringen av konserten, og allerede nå kan det se ut til at vi må sette opp en ekstra konsert samme kveld, men det har vi ikke tatt stilling til enda, sier markedssjef i Avaldsnes, Svein Hegland. Det er idrettslaget som står som teknisk arrangør av konserten, hvor også operasanger Ole Morten Velde skal være med som gjesteartist.

Aleksander Hauge høstet stor suksess med en tilsvarende konsert i Åkra kirke i mai i fjor, som samlet fullt hus. Nå tar Aleksander konserten hjem til Avaldsnes, med de samme musikerne, og topper det hele med sambygdingen Ole Morten Velde sin vakre tenorstemme.

-Dette blir moro. Vi gleder oss allerede. Det kommer til å bli spesielt å opptre i «himbygdå» og i historiske Avaldsnes kirke, sier de to artistene. De skal framføre eget stoff og stoff fra hverandre. Planleggingen av konserten har allerede pågått siden tidlig i sommer.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift