Ny viktig hjemmekamp på lørdag

Rekruttene til Kristiansund kommer til Ski stadion

A-laget tok et sterkt bortepoeng mot tredjeplasserte Træff i forrige serierunde og fikk med det en solid opptur. Nå venter Kristiansund 2 og Follo har mye å revansjere fra oppgjøret i klippfiskbyen i slutten av juni. Da vant hjemmelaget 2-0 etter en svak kamp av våre gutter. Begge målene den gang ble scoret av Ole Christian Hammerfjell Sæter som forøvrig er nummer to på scoringsstatistikken i avdelingen med 14 mål.

KBK 2 var nyopprykket før sesongen og har slitt i bunnen hele veien. Tre serierunder før slutt er det kun teori som tilsier at de spiller på samme nivå neste år da de har ni poeng opp til sikker plass. Laget fikk imidlertid en seier i forrige runde da de slo Rilindja 6-1 hjemme. Alle kampene Follo har spilt i høst har stort sett vært jevnspilte så det er grunn til å tro at dette blir tøft og jevnt igjen.

Slik tabellsituasjonen har vært for lagene våre så må de par siste ukene sies å ha vært gode. Rekruttlaget i 4. divisjon sikret plassen for et par serierunder siden og sent i går kveld sikret juniorlaget plassen i neste års Interkrets A etter en nær døden-avslutning på oppgjøret mot Bærum. Nå er det A-laget sin tur og plassen i neste års Norsk Tipping-liga er fortsatt ikke sikret. Vi legger alle mulige teorier til side og sier bare - kjør på, slå KBK 2 og fei all tvil til side!

Ingen spillere er ute pga kort, men Øyvind Rishaug og Marouane Mounji sliter med litt smårusk. Muligens er de tilgjengelige. Markus Klepp Kraiem og Eryk Krawczyk er fortsatt skadet.

Kampstart lørdag er kl. 14.00. Vi ønsker deg velkommen på kamp!!

Tabell