Jada! G19 beholder plassen i Interkrets A!

1-1 mot Bærum i høydramatisk nervedrama

Henrik Hatlen Osen ble den store helten med sin scoring 3 minutter på overtid mot Bærum i siste serierunde torsdag kveld. Det utløste både kyllingdans og til og med noen tårer fra vår kjære bottle manager:) Med tap ville juniorene havnet på siste plass og dermed nedrykk.

Bærum tok ledelsen etter ca. 20 minutters spill og i samme situasjon ble Follo redusert til 10 mann da Robin Gonella fikk rødt kort. Med èn mann mindre på banen jobbet gutta ufortrødent videre og belønningen kom altså godt inn i overtiden. En fantastisk avslutning på et meget spennende oppgjør.

For oss endte dette på best mulig vis, men i en sånn situasjon er det også på sin plass og sende noen tanker til Bærum som rykket ned på verst tenkelige måte. Sånn er idretten iblant og de kommer helt sikkert sterkere tilbake. Vi gratulerer også Nordstrand med et velfortjent seriemesterskap!

1-2-3 Follo!

Tabell etter siste serierunde