Follo FK klar for Norsk Tipping-ligaen i 2019!

Resultatene denne helgen gikk vår vei og videre spill på samme nivå er sikret

Etter søndagens Ullern-seier over KFUM 2 er det nå klart at A-laget blir å finne i Norsk Tipping-ligaen i 2019 også. Rilindja og KFUM 2 har nå ikke lenger teoretisk mulighet til å ta oss igjen på tabellen. Hødd 2 og Kristiansund 2 var klare for nedrykk etter lørdagens kamper og nå er også KFUM 2 klare for nedrykk med 90 % sikkerhet. Den siste nedrykksplassen står nå mellom Rilindja og Ready.

Det blir spill i Norsk Tipping-ligaen også i 2019 for Marijo Jovic og hans mannskap.

For spillere og trenere har det sikkert aldri vært noen tvil om at det skulle ende på denne måten, men for de som følger med fra sidelinjen har dette vært et spenningsmoment helt frem til idag. Nå er det i boks og gutta kan senke skuldrene før de to siste kampene. Avhengig av hvordan det går mot Oppsal og Drøbak/Frogn så kan det bli alt fra 4. til 10. plass på tabellen til slutt.

Trenere og støtteapparat forøvrig har jobbet knallhardt siden januar med en spillertropp med en snittalder på drøyt 18 år og belønnes nå med spill på samme nivå i 2019. Tidligere denne uken sikret juniorlaget fortsatt plass i Interkrets A og rekruttlaget sikret sin plass i 4. divisjon for et par uker siden. På G16 er det også flere lovende gutter på gang og dette laget ligger på en 3. plass i 1. div. før siste serierunde. Dette lover godt for fortsettelsen for klubben. 1-2-3- Follo!

Tabell