Folkets kamp lørdag 27. oktober

Støtt Follo FK og Kreftforeningen

Follo FK sitt A-lag avslutter sesongen med et skikkelig lokaloppgjør mot Drøbak/Frogn lørdag 27. oktober kl. 12.00. I den forbindelse håper klubben å få til en skikkelig ramme rundt kampen og inviterer bedrifter/enkeltpersoner til å støtte Follo FK med et valgfritt kronebeløp pr. tilskuer. Det er gratis inngang for publikum og de som ønsker å støtte oss velger selv hvilket beløp man ønsker å støtte med. Og husk; som for vår gullrose-aksjon så går 10% av inntektene fra dette til Kreftforeningen.

Vi følger utviklingen av dette stuntet og legger ut info på vår hjemmeside/Facebook fortløpende frem mot den 27/10.

Ønsker du å hjelpe Follo FK opp og fram, ta kontakt med:

Hans Henning Ruud90824400hhruud@gmail.com
Helle Visjø47333553Hellevisjo@outlook.com
Lena Solvang Ottesen92692620len-ot@online.no

Kom igjen folkens! Bidra til at klubben får en flying start på planleggingen av sesongen 2019!