Konserten med Aleksander Hauge utsolgt på halvannen uke. Nå settes det opp ny konsert

Billettene til konserten, som Avaldsnes Idrettslag arrangerer med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke fredag 23. november, ble revet bort . Nå settes det opp en ekstra konsert senere samme kveld, kl. 20.30. Sambygdingen og operasanger Ole Morten Velde, er gjesteartist på konserten.

-Dette var kjekt og ikke minst inspirerende, smiler Aleksander Hauge. Bare knappe to uker etter at billettsalget til konserten i Avaldsnes kirke fredag 23. november ble lagt ut for salg, er det utsolgt. Billettene ble revet bort, og nå må det settes opp en ekstra konsert senere samme kveld.

- Billettsalget har gått over all forventning. Vi håpet kanskje på en full kirke, men at reaksjonen fra publikum var så overveldende, er en stor glede. Nå gleder vi oss til konsertene, og håper på like stor oppslutning på konsert nummer to, sier visnesbuen.

Aleksander Hauge tar med seg profesjonelle musikere til konserten, og topper han det hele med sambygdingen og operasanger Ole Morten Velde, sin vakre tenorstemme. Ole Morten blir med som gjesteartist og skal blant annet fremføre flere av Aleksander Hauges sanger og tekster.
Det kommer til å bli spesielt å opptre i «himbygdå» og i historiske Avaldsnes kirke, sier de to artistene.

- Vi tror dette kommer til å bli en unik musikalsk opplevelse. Det er ikke hver dag artister fra samme bygd, og av slik format, opptrer sammen, og det med profesjonelle musikere, sier markedssjef i Avaldsnes, Svein Hegland. Det er Avaldsnes idrettslaget som står som arrangør av konserten.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift