Flaktveit A lag klare for 4.divisjon

Etter en fantastisk sesong er Flaktveit A lag klare for opprykk til 4.divisjon, etter å ha havnet på 2.plass i 5.divisjon avd 1.

Etter å ha kjempet i toppen av 4.div i 2007, og holdt oss i 4.div frem til 2010, så ble det den høsten nedrykk til 5.div etter en tung sesong. Dette er 8 år siden, og vi har holdt oss i 5.div i alle disse årene. I år har A laget hatt en fantastisk sesong, og spesielt høsten har vært utrolig imponerende! Seier 2-1 over serievinner Djerv, med vinnermål i siste minutt, for så å reise til Follese uken etter, og vinner den kampen 4-3, dette ble utslagsgivende for at A laget sikret seg en luke til lagene bak. Da Sotra 2 tapte sin kamp i nest siste serierunde, var allerede opprykket klart.

Siste kamp for sesongen ble spilt fredag 19.oktober på Krohnsminde, motstander var Galgen. Flaktveit vant 2-6, og ble hentet med buss etter kampen for så å bli kjørt rett til opprykksfest!

Flaktveit IK gratulerer så masse, og ønsker laget masse lykke til med vinter forberedelsene til ny sesong i 4.div 2019 :)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift