Nest siste serierunde for A-laget

Møter serievinner Oppsal på bortebane på lørdag

Foto: Oppsal IF

Lørdag er det klart for nest siste serierunde i Norsk Tipping- ligaen 2018. Tabellmessig er mye avklart foran de to siste rundene. Forrige helg ble det klart at Oppsal rykker opp til Postnord-ligaen og det på suverent vis. I bunnen er det klart at Hødd 2 og Kristiansund 2 rykker ned og mye skal til om ikke KFUM 2 også følger med i samme dragsuget. Så står det mellom Rilindja og Ready om å unngå den siste nedrykksplassen. Dersom det blir Rilindja så vil det isåfall bety at alle de fire lagene som var nyopprykket før sesongen må ta den tunge veien ned igjen.

TABELL

Nevnte Oppsal er Follos motstander på lørdag. Laget fra Oslo øst har hatt en formidabel sesong og de leder med 8 poeng på Molde 2 med to kamper igjen. De har også avdelingens suverent beste målforskjell. Fremover har blåtrøyene nettet hele 75 ganger og fire av disse målene kom på Ski stadion i juni da bortelaget vant 4-0. En meget viktig bidragsyter til denne målbonanzaen har vært Lasse Bransdal som i følge fotball.no har scoret 18 seriemål og med det er toppscorer i avdelingen. Laget har kun ett tap hele sesongen - mot Træff på hjemmebane i 4. serierunde.

For Follos del ble fortsatt spill på samme nivå sikret i forrige runde og det var meget positivt for en purung spillergruppe. Høstsesongen i seg selv har vært mager poengmessig - på de 10 siste står laget med 1 seier, 7 uavgjorte og 2 tap. Da passer det jo meget fint å snu den trenden med å klå serielederen i deres egen hule på Trasop. Det er ferdigheter nok i laget til det, men så gjelder det å få det ut i akkurat 2 x 45 på lørdag.

Marijo Jovic er som vanlig offensiv før oppgjøret mot Oppsal:

This will be an open game in terms of end result. Oppsal is promoted and they want to finish the season at home with a victory. We are also in fight for 4 th place and we want to use this opportunity to try to play good and win the game.  Of course we know that Oppsal is favourite in this situation. We accept our underdog position and we will work hard to prepare and make it as hard as possible for Oppsal on Saturday. I am sure that people will enjoy the game. We will not stay low and just hope to get something out of the match - we don`t know how to play like that. I also want to congratulate Oppsal on their promotion. They for sure deserved it. They have shown huge competitive character and consistency during all the season. We as a young team could learn a lot from their games. Looking forward to Saturday`s game!

Markus Klepp Kraiem og Eryk Krawczyk er fortsatt skadet og Marouane Mounji må stå over pga. gule kort.
Kampstart lørdag er kl. 13.00 og vi håper å se mange Follo FK-venner på plass:)

Husk også å spre ordet om kampen mot Drøbak/Frogn lørdag 27/10.