Stanget mot veggen

Det ville seg ikke helt for A-laget som møtte Falk/Borre i Lystlunden torsdag kveld.

Etter et kvarter spill pekte dommeren på straffemerket. Jesper Rindedal var tilbake på topp og ble felt innenfor 16-meteren til Falk/Borre. Kaptein Daniel Hov gikk frem for å gi Re en drømmestart, men Falk-keeperen reddet straffesparket.

Ti minutter senere tok hjemmelaget mot spillet gang. Med sine mange og sterke hodespillere flyttet de opp alle på hvert eneste innkast og hver corner. På scoringen vant de første, andre og den tredje duellen foran mål. Da la ballen til slutt i nettet bak Odin Gjerde.

Andre omgang var ikke mange minuttene gammel når ringreven Audun Kalleberg lurte seg alene på bakre stolpe etter en corner. Forsvarsklippen lot ballen sprette en gang før han smalt den i mål via tverrliggeren. Hardt og kontant i nettmaskene, og lagene var igjen like langt.

Re fortsatte å styre banespillet med et hjemmelag som fortsatt var farlig på hver eneste dødball de fikk.

Falk ble redusert til ti mann like før slutt, men sto i mot presset fra gjestene. Ballen ville ikke i mål og dermed endte det med en ny poengdeling for Re FK.

Nå gjenstår det kun én kamp denne sesong. Møt opp neste torsdag kl. 19.30 når Husøy kommer til Bergsåsen.

KAMPFAKTA

Falk/Borre - Re FK 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 (25), 1-1 Kalleberg (49)

Re FK: Odin Gjerde - Audun Kalleberg, Simen Holtung, Sondre Grønbech - Bernt Balder Frydenberg, Ole-Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov – Jesper Rindedal, Christer Strøm