Grønt kort og natursti under Høstbasaren

Våg FK har gjennom Høstbasarens Fair Play Cup de siste årene satt søkelyset på viktigheten av Fair Play. Nå tar vi det ett steg videre, og innfører grønne kort for positive handlinger på Karuss lørdag 20. oktober. I tillegg blir det natursti.

Illustrasjon/montasje over: Toppdommer Svein Oddvar Moen med grønt kort for å illustrere tiltaket. Faksimile fra fotball.no

Det er Fair Play utvalget som i år har regien på dette tiltaket, og disse treffer du på på egen stand i Karusshallen lørdag 20. oktober.

Treneren deler ut grønt kort til spiller på motstanderlag
Eivind Friis Ruud fra Fair Play utvalget vil betjene standen. En stand alle lags trenere skal oppsøke før første kamp for å hente ett grønt kort til hver av kampene man skal lede på lørdag. Trenerens oppgave er å belønne én av spillerne på motstanderlaget etter kampslutt med et grønt kort. Vurderingen gjøres av lagledelsen/treneren selv, og man tildeler da det grønne kortet den spilleren på motstanderlaget man synes utførte den mest positive handlingen som underbygger Fair Play i løpet av kampen.

Det grønne kortet skal av spilleren innløses på den samme standen mot et Fair Play diplom som bevis på den positive handlingen. Dere voksne (både trenere og foreldre) må hjelpe de yngste til å finne standen for å innkassere diplomet.

Fair Play natursti med premier
Samtidig som man henter de grønne kortene, så kan man få informasjon om naturstien som Fair Play utvalget har laget for dagen. Det er spørsmål som skal besvares rundt hele løypa, og de innleverte svarene gir premie på Fair Play-standen etterpå.

Det grønne kortet kan innløses i Fair Play diplom på Fair Play-standen.

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift