A-laget er klar for 5. divisjon etter opprykksfinale

Det var duket for seriefinale mellom Olsvik og Mathopen på Olsvik stadion. Kun ett poeng skilte lagene før siste kamp og laget som vant ville være klar for opprykk til 5. divisjon. Ikke en ledig plass på Olsvik arena når lagene entret banen og høy stemning.

Mathopen sitt A-lag kjemper på nytt om opprykk til 5. divisjon og har spilt godt gjennom hele sesongen. De har vært det beste laget gjennom sesongen, men med et par glipper i enkelte kamper var det før dagens kamp kun 1 poeng som skilte de to lagene. I tillegg var det bare 2 poeng ned til Åsane og Nordnes, så med tap kunne drømmen om opprykk være historie.

Mathopen måtte spille de siste 57 minuttene fra forrige helgs kamp på onsdag etter at den kampen måtte stoppes når lysene ikke kom på som forventet. Det så ikke ut til å sette en demper på innsatsen i dagens kamp. Mathopen sine gutter spilte best og hadde mye av spillet i kampen, men det er Olsvik som går opp i ledelsen i første omgang. De går til pause med ledelsen 1-0 og Mathopen må øke innsatsen i 2. omgang.

Mathopen fortsetter det gode spillet og Amund setter til slutt inn redusering 1-1 og det er kamp igjen. Thor setter etter hvert inn 1-2 og Mathopen har snudd kampen. Stor stemning blant supporterne fra MIL på tribunen. I slutten av kampen går hele Olsvik i angrep med målvakt og da utnytter Mathopen dette ved å kontre inn 1-3.

Mathopen vinner fortjent og er klar for 5. divisjon neste år. Gratulerer til laget og til trenere!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift