Fart G12 gjennomførte en fantastisk turnering i Talentcup, og ble nest best av 36 lag. Gratulerer, gutter!

Vi har bedt om en oppsummering fra helgas turnering, og her er rapporten fra en stolt hovedtrener:

14 spillere ble påmeldt talentcup, hvorav 2 spillere innlånt fra Løten. Dette pga skadesituasjonen blant egne Fartspillere.

Vi meldte oss på nivå 2 i år, etter ønske fra gutta selv. Det skulle vise seg å gå veldig bra.

Dag 1 (lørdag 20.okt) spilte vi tre innledende kamper mot henholdsvis Øvrevoll Hosle, FUVO og Holmen. Disse kampene endte henholdsvis 7-0, 10-0 og 0-0. Holmen hadde nok sett på resultatene fra de andre kampene våre, og de la alle mann i forsvar og kampen endte da 0-0.

Etter dag 1 med fantastisk spill, innsats og stor fotballglede, endte vi på 1.plass med i gruppa vår med 7 poeng og hele 17-0 i målforskjell.

Dag 2 visste vi kom til å by på større utfordringer da vi ville møte andre gruppevinnerne fra dag 1. Første kamp søndag ble mot Oppsal. Dette ble en forholdsvis jevnspilt kamp, men gutta fra fart dro pent i land en 3-1 seier.

Vi fikk da i kamp 2 møte et lag som også vant sin kamp, i en slags "semifinale". Laget vi møtte var Ready. Et Ready lag som slet stort mot oss, men som likevel ga noe kamp. Vi vant 2-0 og var klare for en slags "finale".

Motstanderen vår i "finalen" var Bærums Verk Hauger 2. Kampen var svært jevnspilt i ca 1,5 omgang. Bærum tok ledelsen 0-1 før vi på direkten utlignet til 1-1 på en fantastisk corner og flott hodestøt. Deretter tok igjen vår motstander ledelsen 1-2.

I hele 2.omgang presset Fart på i større og større grad..... Nå har det selg slik at reglene i talencupens sluttspill er slik: dersom lagene spiller uavgjort, vinner laget som scoret sist. Vi trengte derfor bare å sette ballen i mål, til 2-2, for å sikre "seier". Den utligningen kom dessverre aldri, selv om vi fikk en trippel kjempesjanse på tampen av kampen.

Vi klatret derfor ikke helt til topps denne gangen, men vi ble det nest beste laget (av 36) på nivå 2 i talentcup og med 23-3 i målprotokollen.

Hovedtrener er meget stolt av hva gutta fra "oppi åsa" klarte å prestere denne helgen med 3-4 spillere i troppen delvis eller helt skadet. Men dette er gutter som likevel bet tenna sammen og bidro så langt det gikk.

En stor takk til Løten FK og løtengutta (Joans og Mathias) som bidro stort.

Dette ble en flott avslutning på sesongen for G-12 spillerne våre.

- Remi -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135