Sesongens første minirunde

Våre minste har vært i aksjon i helgen, rapport får du her

Sesongens første minirunde ble gjennomført i Bækkelagshallen og Høyenhallen denne helgen. Hele 113 lag var påmeldt noe som må være ny rekord.

Ull/Kisa stilte med et lag for 2011-2013, tre lag for 2009-2010, to guttelag og to jentelag for 2008, samt to lag i 2007 klassen. Her var det mye #glede, #mestring og #kameratskap å spore. Vi har vært så heldig å få tak i referat og bilder fra noen av trenerne. Om du har et barn som kunne tenke seg å prøve innebandy er det bare å finne riktig lag på nettsiden vår og kontakte trenere/lagledere for mer info. Alle er hjertelig velkommen i klubben vår!

Neste minirunde er på Fagerstrand og i Gjerdrum 17-18 november. Vi sees da!

Under følger noen rapporter fra trenerne:

2011-2013:

Minirunde_1_2011-2013     Minirunde_1_2011-2013_2

Tusen takk for en helt super dag på minirunden!

Her kommer en liten oppsummering!

Alle fem spillerne var superklare for første minirunde og ventetiden på 20 minutters tid i garderoben før første kamp var nok nærmere 2 timer i de små hodene!

Første kamp var mot Ski IL innebandy gul, der var treneren i full gang med taktikker, brett med magneter og full pakke i garderoben, da var det jo desto morsommere når kampen endte 2-2!  Vi ble litt overrasket over 17 minutters kamper uten pauser, men spillerne våre taklet det med glans!

Vi begynner til og med å skjønne at det er lurt å sentre litt, ikke bare satse alt og sette full fart mot mål!

Andre kamp skulle vært mot GIF Fighters men vi ble enige om at de ble livredde når de så at de skulle ut mot Ull Kisa G7!

Så da ble det heller kamp mot Grei Mini Blå som både 2. og 3. kamp.

Vi gikk på den første kampen med godt mot og ble enige med Grei mini blå om å spille med kun 3 spillere + keeper ettersom vi begge var såpass få spillere.

Men det hjalp ikke veldig mye dessverre, første halvdel koste gutta våre seg selv om det stadig ble mål feil vei. Mens andre halvdel ble ikke noen høydare det heller, så vi foreldrene ble raskt enige om å ikke si noe om at neste kamp også var mot det samme laget.

Etter en oppladning, en liten peptalk i garderoben var go-følelsen på plass igjen og vi spilte en helt super kamp selv om vi nok "tapte" den også med tanke på antall mål, men det viktigste var helt klart at alle gutta koste seg, for det var mye bedre spill denne kampen, og med ivrige foreldre som heiet både fra sidelinjen og fra tribunen ble det (som alltid vil jeg si) en helt super minirunde! 😀

Og så fort premien var i hånda og lagbildet tatt foran bildeveggen var det bare topp stemning!

2007:

Minirunde_1_2007
En liten melding fra oss privilegerte trenere i dag.

Herlig og se en gjeng som til tross for mange forfall i siste liten ga alt de hadde og litt til Vi teller selvfølgelig ikke mål ennå men vi vant 5 av 6 kamper i dag! Flere som måtte slenge på seg keeper drakta via loddtrekking til tross for at de aldri stått før, Filip og Live som fikk debutert i dag (Filip både som keeper og som utespiller gjorde en god figur på begge plasser) Live som dessuten fikk scoret sitt første mål i dag, det var gåsehud!

Henning gjorde sine 3 beste kamper noensinne i dag! I slutten av kampene var han så sliten at han ikke orket å spille mer! Det var for øvrig første gang vi opplever at samtlige spillere under dagen noen gang kom og ba om å få bytte. Martin som pøste på med mål i dag, Jonathan som reiste inn tidligere for å bistå grønt lag som bare hadde en innbytter i to kamper, han spikret igjen kassa. Lukas og Leon som begge spilte 6 kamper for å få kabalen til å gå opp, fikk og ga mye juling i en GIF kamp som går til historien for den styggeste hittil. Et under at ingen ble skadet med altfor unge dommere som ikke var til stede! Eneste som koste seg der ute var Tobbe som for en gang skyld fikk bruk for hockey taklingene sine. Henry storspilte i mål og fikk også puttet noen.

Vi er stolte og det burde gjengen også være! Vi spiller hverandre gode, vi ligger under og snur kamper i slutt minutter/sekunder, tar ansvar hjemover og holder en positiv tone selv om det går imot, det er lagmoral det. Dere forelder har all grunn til å gi de skryt hjemme! Masse god bedring til Even og Melvin som dessverre måtte kaste inn håndkle pga. sykdom

Bilder fra noen av de andre lagene:

Minirunde_1_Jenter     Minirunde_1_Jenter_1

Minirunde_1_Jenter_3     Minirunde_1_Jenter_4

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift