Ski Bygg, STIL, Wislan Rør AS og Indre Østfold Reisebyrå A/S støtter Folkets kamp

Nå er summen oppe i 105 kr. pr. tilskuer

Ski Bygg bidrar med 5 kr. pr. tilskuer på Folkets kamp mot Drøbak/Frogn kommende lørdag. På bildet ser du Marijo Jovic i Follo FK og Roger Fredriksen hos Ski Bygg. Deres hjemmeside finner du HER.

STIL er nestemann ut og de bidrar med 15 kr. pr. tilskuer! Deres hjemmeside finner du HER.

Indre Østfold Reisebyrå A/S på Mysen bidrar med 10,- kr. pr. tilskuer. Deres hjemmeside finner du HER.

Wislan Rør AS er med og de bidrar også med 10 kr. pr. tilskuer. Deres hjemmeside finner du HER.

Follo FK takker ydmykt for støtten og håper mange tar turen til Ski stadion på lørdag. Kommer du på kamp bidrar du pr. nå med 105,- kr. til Follo FK og av det så går 10 % til Kreftforeningen. Vi håper selvsagt at beløpet skal stige ennå mer frem mot lørdag!

Heng deg på - det er fortsatt mulig å være med! Ta kontakt med:

Hans Henning Ruud90824400hhruud@gmail.com
Helle Visjø47333553Hellevisjo@outlook.com