Prøvespill G14 Elite og G15 Elite - sesongen 2019

Follo FK inviterer til prøvespill for årgangene 2004 og 2005

Prøvespill Follo FK for G-14 Elite og G-15 Elite - «Gi drømmen en sjanse»

Follo Fotballklubb skal starte G 14- Elite og G 15 Elite for sesongen 2019 og åpner for prøvespill i årgang 2004 og 2005. Det vil også være mulig for spillere født 2006 som er langt foran egen årsklasse å prøvespille.

Hvem er vi?

Follo FK er en klubb som ønsker å tilrettelegge for utøvere som ønsker å få mest mulig ut av fotballen sin.

Klubben har som mål at A-laget skal ha 75% egenutviklede spillere i stallen og har vist at man ikke er redd for å gi unge gutter muligheten om de er gode nok.
Klubben er kjent for å ha en ballbesittende måte å spille fotball på der man prioriterer å lære guttene det som er vanskeligst i fotball, nemlig å strukturere angrepsspill og spille et intensivt forsvarsspill. Follo har en Game-Model som klubben følger.

Om du er en spiller som er lidenskapelig opptatt av fotballen din og ønsker å ta steg videre i måten du trener, spiller og tenker fotball på, anbefaler vi å prøve hos oss. Her gir vi muligheten til å drive med det du elsker som mest i et seriøst miljø.

Trenere
Det stilles krav til kompetanse hos trenere i Follo FK.  Vi har en metodisk og systematisk tilnærming til trening, læring og spillets prinsipper. Dette mener vi i Follo FK er et krav for at unggutter skal kunne ta steg videre i måten de trener, spiller og tenker fotball. Vi lærer bort det vi kaller en lyseblå tråd og vår Follosofi som handler mer om å bare være en fotballspiller og en lagkamerat.

Prøvetrening
Det vil være prøvetreninger i uke 46 og 47. Treningene vil være mest i åpent spill for å kunne få best oversikt over hvor spillerne er pr dags dato. Det er trenere i Follo FK sitt apparat som vil være tilstede på disse treningene. Treningene vil være som følger:

Uke 46Tirsdag 13/11 kl. 18.30Langhus kunstgress
 Onsdag 14/11 kl. 17.00Langhus kunstgress
 Lørdag 17/11 kl. 14.30Ski kunstgress
Uke 47Tirsdag 20/11 kl. 18.30Langhus kunstgress
 Onsdag 21/11 kl. 17.00Langhus kunstgress
 Lørdag 24/11 kl. 14.30Ski kunstgress

Evnt. endringer vil bli kommunisert underveis.

Interessert?

Ta kontakt med oss på:  Daglig.leder@Follofk.no

Vi må ha følgende info: Navn på spiller, posisjon på banen, fødselsdato/år, e-post og tlf.nr, nåværende klubb samt godkjenning for prøvespill fra nåværende klubb

Her kan du lese om noen av våre unge spilleres erfaringer med å være i Follo FK: