Nye vinnersjanser i lotteriet

Fana IL Fotball viderefører lotteriet med navnet Fana Flaks hvor mange solide premier ligger i potten.

Engasjementet rundt fjorårets lansering av Fana Flaks var fra første stund svært stort og antall solgte lodd var til slutt formidabelt. Takket være en fantastisk dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer ble Fana Flaks-lodd spredd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land.

Fana IL Fotball vil også denne høsten selge Fana Flaks-lodd med mange attraktive premier og uvanlig store vinnersjanser (vinnersannsynlighet 1:312). Fana Flaks har som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Også 2018-utgaven av Fana Flaks er nærmest som et billotteri å regne da førstepremien er en Volkswagen e-up! med soltak og ryggekamera.

Etter en solid evaluering og flere konstruktive tilbakemeldinger av fjorårets lotteri har Fana Flaks blitt justert og videreutviklet. Blant annet har det vært viktig å gjøre loddet enda mer attraktivt for loddkjøperne uavhengig av om man er blant de heldige vinnerne. Årets Fana Flaks-lodd kan derfor benyttes til å få fordeler blant noen av klubbens samarbeidspartnere.

Premier
Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten ved å følge pekeren under.

>> Her er premiene på Fana IL Fotballs lotteri

Loddsalg
Lotteritilsynet har gitt Fana IL Fotball tillatelse til å selge 5000 lodd à 200 kroner. En viktig salgskanal er klubbens medlemmer som alle forsøker å selge fire lodd hver. Disse blir utdelt av laglederne på det respektive lag. Ved fire solgte lodd får man ett lodd til odel og eie slik at samtlige medlemmer i Fana IL Fotball har muligheten til å være med i trekningen.

Fana Flaks-lodd selges selvsagt også i administrasjonen - ta kontakt med marked- og arrangementsansvarlig Trond Andal.

Trekning
Trekningen i lotteriet foregår over to seanser. Først trekkes vinnerloddene til de 16 premiene av Lotteritilsynet fredag den 28. desember. Torsdag den 3. januar avsløres vinnerne av de 16 premiene på Nesttun Idrettsplass. Trekningsresultatet kunngjøres på klubbens nettsider - fanafotball.no. Hvem blir den heldige vinner av en Volkswagen e-up?

Kontaktinformasjon for Fana Flaks
Trond Andal - Marked- og arrangementsansvarlig
E-post: trond@fanafotball.no
Mobiltelefon: 452 15 674

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift