Åpne akademidager!

Det inviteres til åpne akademidager mandag, tirsdag og onsdag denne uka.

Vi inviterer til ÅPEN DAG på akademiet for de yngste guttene og jentene!

Seriespill er for de fleste lag nå ferdig og klubbens akademi ønsker å invitere alle klubbens spillere i barnefotballen til åpne dager. Vi ønsker både de som har lyst til å forsøke akademiet for første gang eller tidligere deltagere hjertelig velkommen!

Mandag, tirsdag og onsdag i uke 44 (29. -31. oktober) er det derfor åpen dag på akademiet for de som vil vite lite mer om klubbens tilbud.

Dette er for alle gutter født i 2006-2010 og jenter født 2006-2011 som har lyst til å prøve en dag på akademiet og det er ingen krav til at du spiller organisert fotball.

Klubben startet i august 2017 opp et “nytt akademi” som er et tilbud etter skoletid for barn fra 3 til 7 klasse. Det har vært en stor suksess med mange deltagere. I tråd med klubbens satsing på barnefotball så har det resultert at vi har vært totalt oppe i 150 deltagere.

Målet er at akademiet skal få en positiv innvirkning i utviklingen av enkeltspillere, lag og klubb.

Fjellhamar Fotballakademi er et tilbud etter skoletid fra 3. til 7. klasse hvor barna kan være med på en eller to økter ved siden av lagstrening. Etter skolen kan barna komme til klubbhuset på Fjellhamarbanen hvor de får varm mat og kald mat, frukt under trening, leksehjelp og en fotballtrening. Treningene gjennomføres med veldig flinke instruktører hvor de fleste har høyere trenerutdanning.

På vinterstid vil de fleste treninger foregå innendørs hvis været tilsier at dette er nødvendig.

På akademiet tilbringer barn og ledere tid sammen både før og etter trening. Vi spiller spill, spiser sammen og knytter vennskap og gode relasjoner på tvers av årganger, skoler og klubber. I tiden før og etter trening blir barna også kjent med lederne i en annen setting enn på fotballbanen. Vi snakker om alt mulig rart, og får tid til å senke skuldrene og være oss selv.

Vi ønsker å ivareta og bygge hele mennesker, skape fotballspillere og utvikle gode vennskap. Vi tror fotballgleden er størst og utvikling skjer best i trygge omgivelser der vi bryr oss om hverandre. På akademiet skal vi kunne senke skuldrene, det er lov til å prøve og feile, og vi skal verdsette den enkelte for den man er.

For å få med flere jenter på akademiet så tok vi noen grep for å legge til rette for flere jenter. For klubben er det veldig viktig med jentefotball så på onsdager etablerte vi en egen jentedag hvor vi i dag er 15 jenter. Vi ser at dette har vært veldig positivt og ønsker nå å bygge videre for å få med enda flere jenter.

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift