Det er blitt klarere og klarere at nest siste serierunde blir en seriefinale med to beste lagene i 1. divisjon!

Lørdag er vi der!

Der bør også DU være - uavhengig om du er Fart- eller Greisupporter. Det fortjener disse jentene og støtteapparatene!

Kampstart kl.13 lørdag! Fart har satt opp egen supporterbuss (for påmelding se FB-/nettsiden til Fart), og HA-TV streamer kampen.

Grei har ledet serien siden «første» spark på ballen i april, og har dermed gjort alle «eksperters» spådommer og tips til skamme.

Fart har lenge ligget et godt stykke bak, men gjennom en god høstsesong har jentene fra Øvre Vang krøpet helt opp i ryggen på klubben fra Groruddalen. 

Forutsetningene for kampen lørdag er som følger:

Vinner Grei er de klare for opprykk og Fart får kvalik mot det som ser ut til å bli Lyn. Med seier til Fartjentene er de i førersete før siste runde den 3 november hjemme mot Bossekop, men må vinne den for å være sikret opprykk (uavgjort kan også holde i den kampen, men da må ikke Grei vinne sin siste kamp). Med uavgjort lørdag må Fart vinne hjemme mot Bossekop i siste serierunde samtidig som Grei avgir poeng borte mot Byåsen - da rykker Fart opp og Grei tar kvalik. 

Mer spennende kan det ikke bli, og det er slike kamper som er morsomme å spille - kamper som betyr noe! Vi er i utfordrerposisjon, har alt å vinne og kan avgjøre selv!

Det kan også nevnes at det er like spennende i bunnen av tabellen. Her kjemper Fløya, Åsane, Kaupanger, Nanset og Urædd alle om å unngå å bli laget som følger Bossekop ned i 2. divisjon.

Forrige helg spilte Fart 2-2 hjemme mot et formsterkt Medkila.

Fartjentene hadde både det spille- og sjansemessige overtaket, men det handler om å omsette sjansene i scoringer. I likhet med resten av høstsesongen spilte jentene god fotball mot et godt fotballag, og frem mot lørdagens kamp er det bare å gjøre det samme som vi har gjort i hele høst.

Vi er fortsatt ubeseiret, scorer alltid mål etter flott spill og er et meget godt fotballag. Vi minner spesielt om de gode kampene mot Byåsen og ØHIL, to andre topplag!

Spillemessig har jentene fra Fart vært best i så og si samtlige av høstens kamper, og det er ingen grunn til at det skal snu nå. Det er imidlertid kun 100% innsats, tilstedeværelse og fokus på ukens treninger som legger grunnlaget for lørdagens kamp.

I tillegg handler det om å gjennomføre gode kampforberedelser og å finne det rette tenningsnivået før kampen. Det skal kjennes på kroppen og i hode at det er en viktig kamp, og det er naturligvis litt mer «trøkk» inn mot helgens kamp enn vanlig.

Kampen er imidlertid «bare» 1 av totalt 22 kamper, og det er faktisk både så enkelt og så vanskelig som å gjøre akkurat det samme som vi har gjort i hele høst - det er godt nok!

I tillegg er det alltid, mot slutten av sesongen, litt «vonter og onter», men her gjelder det å stå på for laget! Det handler om å hjelpe hverandre, jobbe for hverandre, støtte hverandre og å gjøre hverandre gode!

Da er fotball et lagspill, og det er da Fart er best! 

I skrivende stund ser det ut til at hele troppen, med unntak av et par som har vært skadet lenge, er klare for helgens kamp. 

Vi ønsker jentene og trenerapparatet riktig god tur og masse lykke til!

Vi gleder oss til kamp!

- sportsutvalget -

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135