Kom på kamp lørdag kl. 12.00 - gratis inngang!

Møter Drøbak/Frogn i årets siste seriekamp

Follo FK har invitert til Folkets kamp lørdag kl. 12.00 på Ski stadion. Klubbens støttespillere har bidratt på en fantastisk måte og summen pr. tilskuer er nå oppe i 186 kr. Det betyr at dersom du kommer på kamp så bidrar du med 167,40 kr. til Follo FK og 18,60 kr, til Kreftforeningen. Bare det er en god grunn til å gå på kamp på stadion.

Når det gjelder det sportslige så er mye nå avgjort før siste serierunde i Norsk Tipping-ligaen. Det er klart at Hødd 2, Kristiansund 2, KFUM 2 og Rilindja rykker ned og Oppsal rykker opp til Postnord-ligaen. Molde 2 og Træff møtes til internt oppgjør på Aker stadion og dersom Træff vinner så snapper de 2. plassen fra sin motstander.

Når det gjelder lagene fra 4.-10. plass så er det snakk om flere interne oppgjør og det er helt åpent hvem som havner hvor til slutt. Follo kan passere Drøbak/Frogn med seier og det bør være god nok motivasjonsfaktor i seg selv. Og ikke minst er det viktig å ta med seg en god følelse inn i høstmørket og i planleggingen mot en ny sesong. Follo må unnvære Islam Darlishta og Eryk Krawczyk som er skadet, ellers skal alle være tilgjengelige for troppen.

Vi ønsker guttene lykke til og så håper vi på masse folk på tribunen!

Tabell