Avsluttet sesongen med seier

Meget fortjent 3-1 seier mot Drøbak/Frogn

Debut i forrige kamp og scoring denne gangen - Markus Solvang Ottesen gjorde ingen feil alene med keeper. Alle foto: Knut Rasch.

26.serierunde Norsk Tipping-ligaen, Follo FK-Drøbak/Frogn 3-1 (1-1) Mål: 1-0 Stian With (30 min), 1-1 Drøbak/Frogn (40 min), 2-1 Øyvind Rishaug (64 min), 3-1 Markus Solvang Ottesen (84 min)

Det ble en fin avslutning på sesongen for klubbens A-lag da Drøbak/Frogn ble beseiret med sifrene 3-1 i lørdagens kamp. 390 tilskuere møtte opp i snøværet på Ski stadion til Folkets kamp og bidro dermed med kjærkomne kroner i klubbkassa. Mer om dette senere i egen sak på hjemmesiden.

Utfordrende forhold på Ski stadion - Rasmus Haugsvær behersket snøværet godt og var aktiv og god på sin høyreside.

Kampen bar preg av vanskelige spilleforhold med hard og glatt bane og til tider var det vel mye Bambi på isen. Hjemmelaget var det klart beste laget kampen gjennom og det er ingen tvil om at bortelagets keeper Kristoffer Bjørløw Solberg var deres desidert beste spiller. Han var meget sterk en mot en og særlig i 2. omgang var det rett og slett utrolig at ikke DFI`s sisteskanse ble overlistet mer enn de 2 gangene han måtte gi tapt.

Scoringene kom på denne måten:

1-0 - Stian With er sikker på straffespark etter at Rasmus Haugsvær ble felt

1-1 - Bortelaget utligner på et skudd i hjørnet etter personlig feil og dårlig markering i Follo-forsvaret

2-1 - Sander Østby redder et farlig frispark og det ender med hjørnespark til bortelaget. På den påfølgende corneren så kontrer Follo. Marouane Mounji sender Rasmus Haugsvær alene mot mål og Rasmus finner bedre plasserte Øyvind Rishaug inne foran mål som får en enkel oppgave med å sette ballen i buret.

3-1 - Erlend Kiani åpner bortelagets forsvar med en genial pasning og sender Markus Ottesen alene mot keeper. 16-åringen er kald som Krokan-is og setter ballen sikkert mellom beina på keeper. Game, set and match!

Så glade blir man når man skal feire en 16-årings første scoring på A-laget!

Follo passerte dermed gjestene og avanserte til en 6. plass på tabellen. I en høstsesong som har vært laber poengmessig, men der laget kun har gått på 3 tap, så skal man vel si seg greit fornøyd med det til slutt. Marouane Mounji ble kåret til dagens Follo-spiller og kan ta seg en tur på Balkan med god samvittighet.

Vi takker Drøbak/Frogn for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Follo FK: Sander Østbye, Stian With, Thomas Lillo, Isak Heen Berge, Martin Sjølstad, Erlend Kiani, Marouane Mounji, Julius Friberg Skaug, Rasmus Haugsvær, Øyvind Rishaug, Kristian Seteklev.

Benyttede innbyttere: Håkon Valeur Rasch, Markus Solvang Ottesen, Lauritz Ruud, Jonas Lange Hjorth og Robin Gonella.

Tabell

Kristian Seteklev (med ballen) jobbet utrettelig kampen gjennom.