Folkets kamp ble en suksess

390 tilskuere tilstede på Ski stadion - 58986,- kr til Follo FK og 6554,- kr til Kreftforeningen

I kaldt og ufyselig vær møtte det opp et såpass bra antall som 390 tilskuere på kampen mot Drøbak/Frogn på lørdag. Noen støttespillere hadde satt et maxbeløp på hva de ønsket å støtte med og resultatet ender dermed på 58986,- kr. til klubben og 6554,- kr. til Kreftforeningen. Leder i klubben, Hans Henning Ruud, er veldig godt fornøyd med dette:

Vi er strålende fornøyd med at så mange kom på kampen. Det ble en flott avslutning på årets sesong, og det er hyggelig å kunne overrekke nesten 15000,- kroner til Kreftforeningen etter Folkets kamp og Gullrose-aksjonen. En stor takk til våre støttespillere! Og selvfølgelig var det gøy å klatre til 6. plass! Jeg har også lyst til å sende en stor takk til Followers som har støttet oss på en fantastisk måte gjennom hele sesongen - ingen er bedre enn dem i hele Norsk Tipping-ligaen!

Follo FK ønsker å rette en stor takk til følgende støttespillere som bidro til dette flotte resultatet:

Ekspert Maskinutleie AS, Viking Events, Indre Østfold Reisebyrå AS, Vidar Ottesen AS, Zoom Sushi, STIL Tekstilservice, Wislan Rør AS, Edland Marketing & Invest, Graffoco Advokatfirma, Follotrykk AS, Østlandets Blad, Plateteknikk AS, Travfakta, Purus Joti, Handelsbanken, Attentus Eiendomsmegling, Ski Bygg, RSA Bil Ski, Østfoldbadet.