Lørdag kl.12 spilles årets siste serierunde i 1. divisjon. Møt opp og støtt jentene i denne viktige kampen mot Bossekop!

Forrige lørdag spilte jentene en god kamp, spesielt i 2. omgang, og vant meget fortjent 1-0 borte mot opprykksrival Grei.

Da Fartjentene «fant seg selv» etter pause hadde Grei ikke noe mottrekk! Det var rett og slett en maktdemonstrasjon av seriens beste lag!

Seieren betyr at Fartjentene leder 1. divisjon med 1 poeng før helgens hjemmekamp, og med seier lørdag er jentene seriemestere. Skulle det bli et annet utfall lørdag er Fart fortsatt seriemestere dersom Grei ikke vinner mot Byåsen i Trondheim. 

I bortemøtet mot Bossekop, som var siste kamp før ferien, vant Fart 2-1 etter en scoring av Dorthea helt på slutten av overtiden.

Tross at Bossekop kun har 2 poeng etter 21 kamper har mange av kampene deres vært jevnspilte, og de har hele 9 ett-måls tap. Det betyr at de kommer til å «selge seg dyrt», og Fartjentene må være skjerpet både på ukas gjenværende treninger og i kampen lørdag.

Det er ingen ting som går av seg selv selvom det er bunnlaget som kommer på besøk.

Det handler, som alltid, om gode treninger og kampforberedelser og å være 100% fokusert og tilstede. Det som gjelder er å stå på for laget, jobbe for hverandre, hjelpe hverandre og å prate sammen.

Alle må ta den ekstra spurten for å løse sin oppgave og alle må være villig til å ta den ekstra duellen som gjør litt vondt! Gjør jentene dette, i kombinasjon med det gode, presise og hurtige Fartspillet - ja da blir de seriemestere!

Vi ønsker Bossekop, dommere, presse, publikum og sponsorer velkommen til Fartbana lørdag, og håper virkelig mange Fartsupportere tar turen. For de som ikke, av en eller annen grunn, har anledning til å ta turen til Øvre Vang så streamer HA-TV kampen.

Alle kampene i den siste serierunden spilles samtidig. I tillegg til Fart - Bossekop og Byåsen - Grei er det to andre meget viktige kamper.

Både Urædd og Nanset risikerer å følge Bossekop ned i 2. divisjon, og det er Nanset som ligger best an før bortemøte med ØHIL. Med 1 poeng berger de plassen.

Urædd møter Amazon hjemme, og i tillegg til hjelp fra ØHIL må de score mange mål. Vi i Fart vet godt hvordan denne situasjonen er, og vi ønsker alle lag lykke til i siste seriekamp, spesielt Nanset og Urædd!

Vi gleder oss til lørdagens kamp, og ønsker jentene og trenere masse lykke til!

- sportsutvalget -

 

 

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135