«Det er VI som er Kåffa!»

Les Hammers pep-talk før Fredrikstad kommer på besøk.

Etter en lang og utfordrende sesong har vi nå etter at alle poengene er blitt utdelt, vunnet en plass til å kjempe om en potensiell OBOS-plass. For meg (og sikkert flere) har forståelsen av ordet VI i denne sammenheng en vid betydning.

Med det så mener jeg VI som klubbens ildsjeler, VI som supportere, VI som alle barna som møter opp og følger A-laget, VI som foreldrene som bidrar med dugnadsånd på alle hjemmekampene, VI som jobber i klubb, VI som lagledelsen, og VI som spillerne. For vinnere venter ikke til de får sjansen – de tar den, og det har VI gjort.

Når det er sagt, er dette fremdeles bare en mulighet. Likevel, er dette en mulighet som vi bare kan gjøre en eneste ting med, og det er å gripe den. Gripe den for alt det den er verdt med en positiv holdning, offensiv tilnærming og en vinnervilje uten like. Mine forventninger til kampene mot FFK er derfor at VI står samlet i kampen for å vinne uavhengig om det blåser surt, snør eller regner. VI skal virkelig gripe denne muligheten etter vår beste evne. For når alt kommer til alt, er det den som ønsker mest av alt å vinne, som vinner. La oss legge ned den jobben som må til for at VI skal ta en ny mulighet!

Avslutningsvis vil jeg sitere Henrik Ibsen fra Peer Gynt:

«Lett du hadde vunnet spillet
hvis du riktig hadde villet.»

Kåffa-hilsen fra Jørgen HammerSAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift