Hallgeir rikskjendis som tilreisende Ranheim-supporter

Fotballformann i Avaldsnes, Hallgeir Broen, ble "rikskjendis" som Ranheim-supporter under FKH-kampen på stadion i går kveld.

Han ble rikskjendis på en-to-tre under gårsdagens kamp mellom Haugesund og Ranheim på Haugesund Stadion. Ganske alene, bak nordre mål, hadde vår formann i fotballstyret, Hallgeir Broen stilt seg på bortelagets tribune. Det fanget kameraenes interesse flere ganger under kampen, og fikk kommentator Vidar Levinsen til å presentere Hallgeir ved fornavn, og som eneste tilreisende Ranheim-supporter. En SMS fra markedssjefen i Avaldsnes, om at Hallgeir ikke var tilreisende, men tvert imot bosatt trønder på Avaldsnes, og formann i klubbens fotballstyre, fikk Levinsen til å «rette opp» opplysningene. Det kom imidlertid ikke fram at Hallgeir i første rekke er en stor Rosenborg-entusiast, og fant det naturlig også å få med seg et annet trønderlag når de spilte på Haugesund Stadion – Ranheim. Bildene av Hallgeir rullet også over skjermen i kveldens oppsummering av fotballrunden på Eurosport – også der presentert som eneste tilreisende Ranheim-tilhenger av programleder Karsten Skjelbreid.
Vi håper for all del du ikke har tenkt å flytte, Hallgeir – og så la vi spesielt merke til de flotte strikkehanskene du hadde på deg. Strikket av kona???

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift