BYTTEDAG 11. NOVEMBER

Byåsen IL og Byåsen Skiklub arrangerer byttedag 11. november. Det foregår på Sluppen (som i 2017). Kl. 12-16. Her blir det mulighet for å selge og kjøpe sportsutstyr, mye handler selvsagt om vinteridrett, men også andre idretter. Les mer

Hva kan du selge og kjøpe på Byttedagen?

Skiutstyr (ski, sko, staver) tas imot, men også skøyter og skiklær (må være pent brukt) kan leveres. Klubbtøy fra BSK og BIL er etterspurt. Nyere alpinski i god stand tas imot (carving, twintip, topptur). Vi tar ikke imot gamle hoppski, sykler, eller ski med eldre bindinger som det ikke er mulig å skaffe sko som passer til. 

Hvordan prises utstyret?
Selger setter i utgangspunktet selv pris på utstyret, men klubbene har erfarne folk som gjerne veileder ved mottak. Utstyret må selvfølgelig vurderes ut fra hvilken stand det er i, men i utgangspunktet vil et par ski som er brukt 1-2 år og ikke har vesentlige skader for voksne ligge mellom 2000-2500, og en juniorski (konkurranse) mellom 1000-2000 kroner. Altså fra 50%-30% av ny pris. Den siste timen av åpningstiden kjører vi «lagertømming» med 50 % av utsalgspris på det som ikke er solgt dersom dette er avtalt med selger ved innlevering.

Når og hvor kan jeg levere utstyr?
Innlevering av utstyr for salg skjer på salgslokalet (Sluppenveien 14) på følgende tidspunkt: onsdag 7.11 kl 18.30-20.00, torsdag 8.11 kl 18.30-20.00 og lørdag 10.11 kl 13.30-16.00.

Hvor mye tar klubbene for salgsjobben?
For markedsføring, salg og oppgjør tar klubbene 25 % av salgssummen, og minste beløp som overføres til selger er kr 300. Betal med Vipps! (eller kort). Last ned Vipps på forhånd for rask betjening her: smn.no/vipps

Retur av ikke solgte varer
Varer som ikke er solgt kan hentes søndag etter at salget av avsluttet (16-18) eller mandag 12.11 (18-20). Dersom du ikke vil hente utstyr som ikke er solgt vil klubbene donere dette til gode formål. I fjor fikk Barnas Stasjon og Trondhjems Skiklubs Skileik utstyr som var til overs.

Rydd skiboden i dag!
Gjenbruk av utstyr er god økonomi når klubben tjener på det, de som selger brukt utstyr tjener på det, og ikke minst de som kjøper nytt brukt tjener på det. Vi håper du vil bidra til at flere får muligheten til å oppleve skiglede ved å delta på Byttehelgen. Ta turen innom utstyrsboden i kveld, og finn fram det som ikke lenger er i bruk. Kanskje er det også noe du mangler før årets sesong?

Send også en oppfordring til familie og venner og del gjerne arrangementets facebookside:
https://www.facebook.com/events/311193283026040/ 

Velkommen – vi gleder oss til å treffe deg på byttedagen!

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift