Seier i generalprøven!

Skeid ble slått 5-1 i siste treningskamp før seriestart!

Onsdag 7.november kl. 1900 er det avslag i Eliteserien når Ullevål tar turen til Ready og Gressbanen, og søndag kveld spilte Ullevål sin siste treningskamp før alvoret starter. Ullevål kom til spill uten juniorspillere, som følge av Kosa Cup, men stilte likevel et godt lag da de fikk besøk av Skeid. Motstanderen fra 1. divisjon spilte kvalifisering til Eliteserien i fjor, og laget består av mange tidligere Ullevålspillere. Daniel Skrettingland, Henrik Kullerud Larsen, Gaute Bergan Husa, Nils Arne Walberg og Jørgen Bakke har alle kamper for de blåkledde fra Bergbanen.

Det var gjestene som kom til kampens første store sjanse, og allerede etter tre minutter var Daniel Skrettingland farlig frempå på en cornerretur. Kampen var jevn i innledningen, men det var Ullevål som skulle ta ledelsen 1-0. Jonas Gaare snappet en vending på Skeids banehalvdel, og alene med keeper Rune Strengelsrud var Ullevåls nummer 23 sikker som banken.

I denne perioden handlet det meste om hjemmelaget, og Christian Øiom doblet ledelsen på corner etter halvspilt omgang. Ikke lenge etterpå lå en ny ball i nettet. Sondre Hammerstad dro opp angrepet til Ullevål, og storskytter Marcus Lagerbäck fikk god tid til å stille inn kanonen fra 20 meter. Dermed sto det 3-0 til Ullevål ved pause, en ledelse som kunne vært enda større om presisjonen foran motstanders keeper hadde vært bedre.

Etter hvilen tok Ullevåls norgesmester fra 2013, Henrik Kullerud Larsen, plass mellom Skeids stolper, men første ball lå i nettet bare minutter senere da Marcus Lagerbäck hamret inn en straffe til 4-0. Skeid kom seg likevel greit med i kampen og var også nære ved redusering et par ganger før de fikk hull på byllen. Skeid vant ballen i Ullevåls straffeområde og storscorer Daniel Skrettingland, med 195 Ullevålscoringer i bagasjen, reduserte til 4-1. Bortelaget være nære ny redusering da en corner ble reddet på Ullevålstreken, men det var Ullevål som avsluttet målshowet. Duoen bak scoringen er over 80 år tilsammen, men hva gjør vel det når Jan Fredrik Løland finner Bjørn Fredriksen som på sin side får bra treff fra utenfor 17 meter? Kampen endte dermed 5-1 til Ullevål, et resultat som kunne vært større om ikke Henrik Kullerud Larsen vartet opp med et par ordentlig svette redninger mot slutten av kampen!

Onsdag drar Eliteserien i gang mot Ready. Møt opp!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift