Info om bortekampen mot FFK

Hovedsponsor OBOS spanderer busser til kvalik-kamp mot FFK lørdag. Sjekk buss- og billettinfo før returkampen.

Bli med Bosse på tur til Fredrikstad. Foto: nyebilder.no

Bortekampen mot Fredrikstad
Lørdag 10. november kl. 17.00 spiller a-laget avgjørende kvalik-kamp mot Fredrikstad på Fredrikstad Stadion. KFUM har et godt utgangspunkt etter 3-0 i første kamp, men det blir helt sikkert en spennende kamp i Østfold. Sammenlagtvinner av de to kampene møter 14. plassen i OBOS-ligaen over to kamper for å avgjøre hvem som får spille på nivå 2 i 2019.

Det kommer helt sikkert bra med folk på Fredrikstad stadion, og våre gutter fortjener og trenger all den støtten de kan få fra tribunen.

La oss lage KFUM-fest i Fredrikstad også...

OBOS sponser buss – vær tidlig ute med å bestille plass
Praktisk info:
Bussene er beregnet for Kåffa-supportere.

Pris pr. person: 220,-

Prisen inkluderer billett til kampen og mat/drikke (pizza og brus) på bussen på vei ned.

Fredrikstad tilbyr ikke rabatt for barn – derfor er dette prisen uansett alder.

Barn under 14 år må reise ifølge med voksen. Arrangør har ikke ansvar for barn under reise og på kamp.


Avgang: 14.45 fra KFUM-hallen, møt fram i god tid.
Kjøreturen ned tar litt lenger tid en normalt grunnet stengt løp i Nordby-tunnelen. Vi beregner å være på stadion ca 16.30. Forventet ankomst KFUM-hallen etter kamp ca 20.45.

Billetter bestilles via link HER.

Tribune bortelag på Fredrikstad stadion
KFUM skal sitte på Felt L. Det er nederst på den ene langsiden, motsatt side av innbytterboksene. Dvs. mot Kråkerøy og nærmest elven for de som er kjent i Fredrikstad. Bussene får parkering på stadion.

Info til de som reiser på egen hånd
Vi anbefaler sterkt alle som reiser ned på egen hånd om å bestille billetter på forhånd, her: https://www.ticketmaster.no/event/ffk-kfum-oslo-billetter/589841

Felt L skal velges om du skal sitte sammen med andre i KFUM.

Billettpris kampdag er 20,- dyrere (dvs 140,- på Felt L) – av erfaring kan køene ved billettlukene være lange og trege i tillegg. Billettluka er også plassert langt fra inngang. KJØP BILLETT VIA NETT FØR DU ANKOMMER STADION.

Dersom du kjører bil – husk at Nordby-tunnelen er stengt for sydgående trafikk fra 12.30 på lørdager. Det betyr normalt saktegående kø over Vinterbro – eller omveien via Ski og Ås. (Etter kamp tilbake til Oslo er en tunnel åpen for toveistrafikk).

Parkering ved Fredrikstad Stadion kan være vrient. Det er ett parkeringshus i stadion bygget. Utenfor selve stadion er det ingen plasser som kan brukes, da de er avholdt butikkene og har maks parkeringstid på en time. På andre siden av elven er det normalt mulig å parkere.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift