Veterandamene i NM

Siste helgen i oktober var det Veteran-NM i håndball i Stavanger. Fra Mathopen reiste 19 kvinner i sin beste alder, 17 spillere og 2 fantastiske lagledere.

Siste helgen i oktober var det Veteran-NM i håndball i Stavanger. Fra Mathopen reiste 19 kvinner i sin beste alder, 17 spillere og 2 fantastiske lagledere. Noen tok fly og noen kjørte bil – men alle var på plass til kampstart fredag formiddag.

Vi hadde meldt på to lag, i henholdsvis J33 og J40, der 4 spillere spilte på begge lagene. De 17 spillerne kom fra intet mindre enn 4 klubber; Mathopen, Kjøkkelvik, Lyngbø og Bjørnar.

De innledende kampene gikk fredag og tidlig lørdag morgen, og her var det skikkelig innsats på begge lag. J33 vant 2 av 3 kamper i sin pulje (men gikk ikke videre pga. innbyrdes oppgjør), mens J40 også vant 2 av 3 og gikk videre til sluttspillet. Der ventet en utrolig tett kamp mot Notodden, der det sto uavgjort ved full tid. Dermed ble det første målet vinner, og Notodden begynte med ballen og en utvist. Etter noen intense minutter med knallbra forsvars- og keeperspill og den vakreste gjennombruddsfinten i historien, satte «Ivers» ballen i mål og Mathopen var videre til kvartfinalen!

I kvartfinalen ble NTNUI alt for sterke, men det sto ikke på humøret eller innsatsviljen av den grunn. NTNUI gikk for øvrig til finalen, der de tapte mot Selbu.

Det har vært en fantastisk helg, gode innsatser på og utenfor banen, både støtteapparatet som la taktikk og styrte lagene og heiagjengen på sidelinjen. Det har vært utrolig god stemning og godt samhold, både til frokost og til fest. Vi har blitt kjent på tvers av lagene, fått nye venner og bekjentskaper og alle er enige om at vi må stille lag også neste år!
Tekst: Jeanette Krabbedal-Mathisen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift