Sølv til Karmøys beste G16 lag

Etter en fantastisk kamp på Norheim ble det en vel fortjent 2. plass på til Kopervik IL gutter 16.

Bildet er av G16 i årets Danacup

 

Kopervik og Nord har hele sesongen kjempet om 2. plassen. De skulle møtes i siste serierunde. Kopervik stod med 33 poeng mens Nord hadde 30, målforskjellen gjorde at vinneren av denne kampen tok sølv.

Kampen startet tett og jevnt. Etter en halvtimes spill tar KIL ledelsen, og hvilken scoring det var! Arild slår en fin krosser til Johannes som demper ballen på brystet og klemmer til på halvvolley, ballen suser i krysset, og KIL er i ledelsen. Rett før pause header Rahim inn 2-0, og Kil tar pause med tomålsledelse.

Det er spilt ti minutt av 2. omgang når Nord redusere til 2-1. Kopervik er heldige som beholder ledelser når Nord har en stor sjanse fem minutt senere, men reddes av en fantastisk blokkering av midtstopper Elias.

Etter dette tar Kil over spillet igjen, og med litt dyktighet og litt flaks økes ledelsen til 3-1. Michael slår et fantastisk frispark fra 45 meter, og en uheldig Nord-spiller setter den i eget mål. Nå kjører Endre og Magnus sine gutter kampen og etter fantastisk jobbing av Jesper på høyrekanten snapper Arild opp ballen. Han ser at keeper står langt ute, og chipper elegant inn 4-1 helt oppe i krysset.

Michael som leverte en stor kamp på midten øker til 5-1 på et fint skudd like utenfor sekstenmeteren. På overtid reduserer Nord til 5-2 etter et fint angrep. Dette blir også sluttresultatet, og Kilane kan slippe jubelen løs.

Guttene har levert en fantastisk sesong, og utviklingen har vært stor. Laget satte seg som mål før sesongen at de skulle komme på øvre halvdel, og sesongen må sies å være en eneste stor opptur.

Ellers har guttene hatt noen fantastiske lokaloppgjør. Åkra ble slått 6-2 og 7-1, Skudenes 3-0 og 4-1, men aller best var nok kampene mot Avaldsnes som endte 11-0 og 7-0.

Spillerne har hatt en veldig fin utvikling, der flere har spilt kamper med både jr-elite og jr-2.

Det er en veldig sosial gjeng som har hatt det veldig fint i lag. Dana cup i sommer var en fantastisk tur, og selv om gruppespillet ble litt vel tøft så ble det 4 seirer i b-sluttspillet og en fin turnering stoppet i kvartfinalen.

Avslutning venter, og der skal det deles ut diverse priser.

Avdelingen ble vunnet av Skjold som vant alle sine kamper.

Arrangement

Oppslagstavle

Hovedsamarbeidspartner

Oppslagstavle

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift