3 x Helgesen i fokus da damelaget tok sin første seier

Etter tre kamper med tap, kom endelig den første seieren for det nystartede damelaget. Det var en seier over naborivalen Åkra som smakte godt, men med en bismak.

3 x Helgesen var i fokus på både godt og vondt, da damelaget i håndball til Avaldsnes tok sin første seier i håndballserien, etter at laget startet opp igjen i høst. Det nystartede damelaget har, som forventet, fått en noe treg start etter noen års pause, derfor smakte det ekstra godt med seier over naborivalen Åkra i Håvikhallen onsdag kveld.

Det var søstrene Helgesen som utgjorde den største forskjellen på lagene. Tvillingene Emilie og Karoline scoret fem av målene, mens storesøster Ida Sofie vartet opp med ypperlig strekspill, og banket inn seks mål for hjemmelaget. Dermed stod jentene for over halvparten av målene til Avaldsnes.

Et kraftig skår i gleden var imidlertid at tennene til Ida Sofie fikk et særdeles ublidt møte med parketten i sluttsekundene, og 3 tenner ble liggende igjen på gulvet. Noen seiersdans over å ha slått naborivalen ble det derfor ikke, men med den utviklingen damelaget nå viser, blir det nok tid en svingom i de kommende kampene. Med til historien hører også at keeper Mari Therese Utvik «fant fram til ungdomskilden», og reddet blant annet flere straffekast.

Siden damelaget har omtrent like mange kamper som treninger så langt denne sesongen, er det stort potensial for å heve nivået ytterligere mange hakk – både individuelt og kollektivt. Det er bare å komme i Håvikhallen å følge utviklingen vår videre, smiler en fornøyd trener Frode Utvik.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift