Nattevandring for FNs bærekraftsmål

Vår viktige støttespiller Fana Sparebank arrangerer nattevandring og gratiskonsert på Skansen lørdag den 17. november.

Siden 2016 har tusenvis av mennesker i Norge deltatt på nattevandring. Nattevandringer for bærekraftsmålene er et konsept fra Norad - Direktoratet for utviklingssamarbeid. En av Norads hovedoppgaver er å kommunisere resultater av norsk bistand og FNs bærekraftsmål. De 17 målene utgjør den globale arbeidsplanen for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og bremse klimaendringene innen 2030. Målene gjelder alle land i verden - inkludert Norge.

En viktig forutsetning for at målene nås både lokalt og globalt er at verdens befolkning kjenner målene. Norad jobber for at bærekraftsmålene skal bli kjent blant Norges befolkning.

Bergens vakreste nattevandring for FNs bærekraftsmål​
Vår store samarbeidspartner Fana Sparebank arrangerer sammen med Norad, Bergen Næringsråd, Fana IL Fotball og 31 andre organisasjoner og institusjoner den første nattevandringen i Bergen. Fra Fløybanestasjonen på Vetrlidsallmenningen vandrer man mellom vakre lysinstallasjoner til Skansen samtidig som man lærer mer om de globale bærekraftsmålene. Alle oppfordres til å bære hodelykt skal man sammen lager en lyslenke som vil minne hele Bergen på at vi fremdeles har en jobb å gjøre. På Skansen legges det opp til tale, lys, musikk og aktiviteter med statsminister Erna Solberg, Leo Ajkic, Lars Vaular, Sondre Lerche og Fargespill i hovedrollene.

Arrangementet er selvfølgelig åpent og gratis for alle. Startskuddet for vandringen er lørdag 17. november klokken 18:00. Følg pekerne under for utfyllende informasjon om bærekraftsmålene, arrangementet og tips til turen.

>> Nattevandring (Fana Sparebank)
>> Nattevandring i Bergen (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift