- Scorer svært høyt i sunn drift

Under halvparten av PostNord-ligalagene i grønn sone.

Det er innført klubblisens for herreklubbene på nivå tre i norsk fotball. I dag la Norges Fotballforbund fram den økonomiske tilstandsrapporten for PostNord-ligaen.

Og også der kommer KFUM ut helt i toppen. Klubben vurderes i grønn sone.

- De såkalte FOS-tallene som NFF har lagt fram oppsummerer det økonomiske bildet i ligaen og for hver enkelt klubb. Vurderingen sier noe om hvor sunn økonomi klubbene og ligaen totalt sett har, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Han er stolt over å lede en klubb som hevder seg helt i toppen, både på tabell og når det kommer til økonomi. Det deles fortsatt ut en god del «rød» og «gule kort» fra forbundets side. KFUM er en av seks klubber i vår avdeling som havner i grønn sone.

- Tallene viser at vi har god kontroll på økonomien vår. Vi scorer svært høyt og er vel egentlig i mørkegrønn sone. Vi har i alle år hatt stort fokus på sunn økonomisk drift og vi ønsker at våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere skal være trygge på at pengene brukes som de skal, og forvaltes til beste for alle. FOS-scoren både for i år og historisk viser at vi leverer på dette, sier Stenberg.

Han er styremedlem i Divisjonsforeningen som er medlemsorganisasjonen for klubbene i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen.

- Vi har vært pådrivere overfor forbundet for innføring av lisens på dette nivået. Målet er å sikre en sunnere drift i alle klubbene som deltar. Denne rapporten viser en bedring for noen klubber, men det er fortsatt alt for mange klubber som ligger i rød sone, sier Stenberg.

Les pressemeldingen fra Norges Fotballforbund.

Her er oversikten som NFF la fram i dag:


SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift