Frank Hellevik trener A-laget i 2019

Varegg Fotballs styre er glade for å kunne presentere Frank Hellevik som trener for A- laget også sesongen 2019.

Frank kom inn i Varegg- familien i en vanskelig periode, med et A- lag som var i oppløsning og en gruppe som var preget av vanskelige arbeidsforhold og sviktende resultater. Med Frank sin kompetanse og personlighet har den nye A- lags sammensetningen tatt steg utover høsten. Om resultatene har uteblitt, med noen unntak, har spill, engasjement og gleden blant spillerne vært i stadig stigning. Dette har Frank mye av æren for.

Styret vil benytte anledningen til å takke også spillergruppen som avslutter sesongen 2018. Spillerne har utvist gode holdninger, god lagmoral og god innsats. Vi håper spillergruppen ikke endrer seg veldig til sesongstart, her er mye godt materiale å arbeide med og vi både trenger og ønsker gruppen med videre som gode rollemodeller for våre spennende, yngre lag som er på vei opp og fram.

Vi gleder oss nå over at Frank tar minst en sesong til. Han er topp motivert noe som behøves i denne bransjen.

Varegg vil forsøke å spille seg tilbake i et enda bedre selskap på kortest mulig tid. Med Frank i hovedtrener- rollen tror vi det er realistisk. Det øvrige teamet rundt Frank settes i disse dager, dette kommer til å bli veldig bra til sist!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift