Nytt trenerteam for juniorgruppen

Varegg Fotballs styre har valgt å overlate G19- roret til et nytt trenerteam.

Tommy Lie (25), Leo Vetaas (25) og Paul Hagen (21) går sammen om å overta Vareggs junior- gruppe fra og med neste uke. De tre er alle «gamle» Varegg- gutter og har etter hvert lang fartstid i klubben. Tommy og Paul er begge fra indre Sandviken, og har aldri spilt for andre klubber enn Varegg. Leo er oppvokst på Lønbørg og begynte sin karriere i Sandviken. Han begynte i Varegg som 12- åring, var så vidt innom Tertnes som junior, men kom raskt tilbake til Varegg og har vært her siden. Alle tre spiller i dag på Varegg 2, laget som i år overtok for Vareggs B- lag i 5. divisjon. Det er staute, flinke og ikke minst dedikerte fotballfolk vi har fått med oss til å lede en veldig spennende junior- gruppe.

Tommy, Leo og Paul har treningsstart mandag 12. november for en spent og «rekordstor» junior- gruppe, foreløpig på ca 35 spillere. Vareggs juniorlag i 2019 ser ut til å bli en god mix av solide 2000 og 2001- spillere, krydret med fremadstormende og spennende 2002- spillere. Klubbens mål er å beholde så mange spillere som mulig; flest mulig lengst mulig. Om man har ambisjoner om proffspill – eller "kun" vil være del av et godt, trygt og inkluderende fotballmiljø, da skal Varegg ha et tilbud til samtlige. Her får trenerne en viktig utfordring; møte samtlige ut fra den enkelte ambisjonsivå. Vi tror vi har funnet rette trenerne til akkurat dette!

Med seg i teamet får de Bjørn Iversen som lagleder og Otto Andersen som foreldre- kontakt. A- lagets trener Frank Hellevik blir sportslig ansvarlig også for junior- laget og vil være en støttespiller for trenerteamet, både i forhold til trening og kamp.

En konsekvens av styrets beslutning er at årets juniortrener Christian Kjosås trer tilbake. Christian har gjort en flott innsats i en turbulent og vanskelig sesong, en sesong som har preget ikke kun a- laget men klubben som helhet. Christian har tross dette vist innsats, pågangsmot og entusiasme. Hans fotballkunnskaper er uomtvistet og den klubb som får ham som trener er heldig. Varegg Fotball takker Christian for flott innsats og ønsker ham lykke til i kommende trener- gjerninger!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift