Vellykket dagssamling for gutter 10

Nesten seksti spillere var samlet på banen på søndag og spilte kamper på tvers av skolelagene. Ikke nok med det - de fikk også et spennende innblikk i livet som fotballproff og veien dit!

Som et ledd i klubbens fokus på samarbeid og felles utvikling på alle trinn arrangerte Gutter 10 en flott samling søndag formiddag. 

Her var lagene mikset godt sammen og resuttatet var kjempestemning på banen. Mange av guttene kjenner hverandre fra andre idretter, akademi eller fotballskoler, mens for andre kan dette være litt nytt og spennende. Med flinke trenere fra alle lag ble det en god opplevelse for både barn og voksne!

Bjarg er en stor klubb og det jobbes godt med å dele all den erfaringen og kompetansen vi finner på de ulike lagene. Denne gangen var det også hentet inn ekstern kompetanse i form av dyktige Christian Kalvenes som også har bidratt inn mot eldre aldersgrupper tidligere. 

Han snakket denne gangen mye om hva som skal til for å bli god. En må trene mye og ta ansvar for egen utvikling. Det er viktig å være konsentrert på trening og alltid gjøre sitt beste og gi 100% for å forbedre seg. I tillegg er egentrening nødvendig. Han snakket også om viktigheten av skolegang, og pekte på at det er fullt mulig å kombinere med satsing på fotball. På slutten av foredraget viste han bilder og fortalte om egen karriere, noe som imponerte guttene

Ole Kåre Endresen, trener fra G10 hadde dette å si;

"Jeg syns dette var en veldig positiv dag med mye fotballspilling og en god mulighet til å bli kjent på tvers av skolelagene. Gøy å se at vi fikk til mye fint spill selv med helt nye lagsammensettinger."

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift