Mange spillere på prøvespill for G14 og G15

God stemning og mange spillere med potensiale

Lyset skinte over kommende Follo FK-stjerner på Langhus tirsdag kveld. Foto: Follo FK.

Denne uken startet klubben opp med prøvetreninger for spillere som ønsker å bli en del av det som neste sesong skal bli Follo FK G14 og G15. 6 treninger totalt skal gjennomføres i løpet av 2 uker før man gjør opp status. Rundt 40 spillere var tilstede på den første treningen på Langhus tirsdag kveld og det er også flere andre spillere som kommer på de neste treningene.

Det var god stemning da vi besøkte treningen og flere spillere viste stort potensiale. Enkelte spillere som er med har spilt G14 nasjonal serie for sin krets denne sesongen så det er godt nivå på disse gutta!

Trener Tore Askildsen er klubbens ansvarlige i denne prosessen og Tore var godt fornøyd etter tirsdagens økt:

Vi fikk et meget positivt førsteinntrykk av spillerne som deltar på disse treningene med klubben i denne perioden. Totalt er 16 klubber representert og det er gledelig å se at nivået er såpass høyt og at så mange i regionen har som mål å satse fotball. Vi gleder oss til å jobbe med noen av disse og har stor tro på at vi klarer å videreutvikle dem. Det er ihvertfall helt klart at klubbene som disse spillerne kommer fra har gjort en god jobb så langt.

Link til saken om prøvespill