40 ekstra billetter legges ut til konserten med Aleksander Hauge

Det var vært vanvittig stor etterspørsel etter billetter til konserten med Aleksander Hauge i Avaldsneskirken fredag 23. november. Nå legges det ut for salg 20 ekstra billetter til hver konsert.

På grunn av veldig stor pågang etter billetter, har arrangøren Avaldsnes idrettslag bestemt å legge ut 20 ekstra billetter til hver konsert, i forbindelse med konserten til Aleksander Hauge, i Avaldsnes kirke neste fredag, 23. november.

Det har vært en vanvittig etterspørsel etter billetter, selv etter at konsertene ble utsolgt. Den første solgte unna på halvannen uke, og det ble satt opp en ekstra konsert samme kveld. Også her ble billettene revet bor, og begge konsertene ble utsolgt en måned før tiden.

Men nå legges det ut 20 ekstra billetter til hver av konsertene. Billettene kan kjøpes på Shell, Avaldsnes, og prinsippet er først til mølla…
- Årsaken er selvsagt den store etterspørselen og pågangen etter billetter. Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve konserten, sier markedssjef i Avaldsnes, Svein Hegland.
- Vi stoppet salget på 330 billetter per konsert, men Avaldsneskirken har plass til 375. Nå tar vi imidlertid også i bruk ekstra stoler i kirken, slik at flere kan få opplevelsen med seg, sier Hegland. Han regner med at også de ekstra billettene som blir lagt ut, vil gå fort unna.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift