Steinar Lein gir seg i Haugar

Familiære årsaker og ny jobb gjør at han returnerer til Trondheim.

Hovedtrener for Haugardamene er fristilt fra kontrakten, og vi har i kveld sendt ut følgende pressemelding:

 

Steinar Lein fristilt fra kontrakten med Haugar.

Vår hovedtrener for A-lag Damer, Steinar Lein, har av personlige årsaker bedt om å bli løst fra kontrakten med Haugar for å flytte tilbake til Trondheim. Med tungt hjerte så er det et ønske vi har innfridd.

Steinar har etter 20 år i Haugesund lenge hatt et ønske om å komme nærmere sine foreldre, og når det nå kunne la seg kombinere med en spennende jobb så mente han dette var riktig tidspunkt.

I Haugar har vi en lang tradisjon for å ta vare på folk, og som Mark Dempsey nylig sa, det er faktisk ting i livet som er viktigere enn fotball.

Klubben har vært informert om situasjonen fortløpende, og prosessen har vært ryddig hele veien. Vi har ingen problemer med å ønske Steinar alt godt på veien videre i den nye jobben som heltidsansatt hovedtrener i Trondheims-Ørn.

Steinar vil lede treningene frem til ny erstatter er på plass. Vi har allerede startet jakten på ny hovedtrener og snakket med noen aktuelle kandidater, og har som mål å få dette på plass i god tid før jul slik at alle skal føle seg trygge på at Haugardamene virkelig skal bite skikkelig fra seg i 2019.

Vi takker Steinar for innsatsen han har lagt ned for oss de årene han har vært her.

 

Roald Osmundsen,
Daglig leder SK Haugar

 

 

 

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift