Christian Qvist er ny hovedtrener for Follo FK

Og Patrik Karoliussen er tilbake i klubben!

Christian Qvist ble idag klar som ny hovedtrener for Follo FK. På samme måte som klubben gir muligheter for unge spillere så får nå en ung og ambisiøs trener muligheten til å lede klubbens flaggskip. Christian er 30 år og bor i Vestby. Han kom til Follo FK i 2017 og den første sesongen var han først assistenttrener på G19 og deretter hovedtrener på G16. I årets sesong har han vært hovedtrener for G19 Interkrets. Tidligere har han hatt treneroppgaver i Vestby IL (G14 og G16), HSV fotball (G14, akademi, A-lag) og Elverum fotball (G14, akademi og A-lag rekrutt).

Tore Askildsen, som i år har vært hovedtrener for G16 og assistenttrener for A-laget, har skrevet kontrakt som trener for G19 Interkrets i 2019. Planen er at han også skal ha et koordinerende ansvar for klubbens yngre lag. Både Christian og Tore har vært meget sterke bidragsytere i å bygge klubb i den tiden de har vært i Follo FK og er profiler som kan føre klubben videre fremover.

Tore Askildsen - ny trener for G19 Interkrets i 2019.

KAROLIUSSEN TILBAKE!

I tillegg er det klart at Patrik Karoliussen kommer tilbake til Follo FK i en rolle som spillende assistenttrener/spillerutvikler. Ordet legende blir ofte misbrukt, men i Follo FK-sammenheng er det definitivt ikke feil å bruke dette ordet om Patrik Karoliussen. Han har drøssevis med kamper for klubben på både nivå 2 og 3 og har sterke følelser for Follo FK. Etter nedrykket fra Obos-ligaen i 2015 har Patrik spilt 2 sesonger i FFK og 1 sesong i Asker. Nå er han tilbake der han startet sin karriere som seniorspiller og det er bare å gjøre seg klar for å nyte den fantastiske pasningsfoten på Ski stadion igjen!

Vi ønsker Patrik velkommen tilbake til klubben og ønsker samtidig Tore og Christian lykke til med nye treneroppgaver. Dette blir spennende!

Supporterne kan glede seg til å se Patrik Karoliussen tilbake i riktig drakt! Her i kamp mot KBK tilbake i 2015. Foto: Atle Larsson, ØB.