Kul avslutning for gutter-16

Gutter 16 år har hatt en god sesong, både sportslig og sosialt, under ledelse av trener Elias Jøsang og lagleder Morten Roth Stranden. Nå blir det juniorlag neste år, med samme trener.

AIL G16 hadde onsdag kveld sesongavslutning på idrettshuset. Her ble året oppsummert og blikket rettet framover mot neste sesong. Trener Elias har virkelig fått sving på laget, og grunnlaget for et juniorlag de neste sesongene er lagt. Rundt 20 gutter var med på kvelden, noe som lover godt for fortsettelsen. Laget har i år, i tillegg til å ha spilt i serien, deltatt på Sandarcup i Sandefjord og Haugesund Sparebank Cup. Resultatene har vist en klar forbedring utover året, og svært positivt er det også at laget har fått et tilsig av spillere gjennom sesongen.
Etter deg faglige delen av kvelden var unnagjort, ble det fotballquiz på storskjerm, samt pizza og andre usunnheter, før det ble den årlige FIFA-turneringen på tre skjermer. Her viste Elias og Sander seg som de som sannsynligvis hadde tilbragt mest tid foran Playstation, og vant en tett og god finale, Seiersmålet kom på overtid.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift