Tøff motstand for Ellingsøy i håndballserien

Aksla 2 ble en vanskelig motstander for Ellingsøy sitt eldste serielag.

Frafall i spillerstallen førte til at den unge håndballklubben vår måtte slå 2007 - jentene sine sammen med 2006 - jentene for å kunne stille lag i serien. I øyeblikket består Ellingsøy sitt Jente12 lag av mange spillere som spiller ett år opp i forhold til egen alder i serien. Det merkes godt på motstanden, særlig mot rutinerte lag som Aksla.

Ellingsøy holdt godt følge i første omgang, hvor kampen bølget fram og tilbake mellom banehalvdelene. Aksla 2 spilte med raske pasninger, men forsvaret vårt jobbet godt og stanset flere angrep fra motspillerne. Erika har spilt på seg stor selvtillit i keeperdrakten og hadde flere strålende redninger i første omgang. Aksla 2 holdt høyt tempo hele omgangen, og scoret 9 ganger de første 20 minuttene. Angelica, Emilie, Sara B, og Hannah holdt Ellingsøy i kampen med 5 sikre mål.

I andre omgang raknet det litt for Ellingsøy, og Aksla 2 fikk score fem ganger de første fem minuttene. Trenertemaet vårt tok en timeout i det femte spilleminuttet, og det hjalp litt. Aksla fortsatte å sette ballen i nettet og snappet tre poeng til, men nå scoret også Emilie og Emma tre mål og tvang fram en timeout for Aksla 2. Etter hvilen ble det vanskelig for Ellingsøy å demme opp for raskt pasningspill, og kampen endte til slutt 24 - 10. Fullstendig kamprapport kan leses HER

Vi tar med oss at jentene viser god vilje til å stå på hele kampen ut. Vi skal også være fornøyd med at jentene klarer å score så mye som 10 mål mot en så sterk motstander, samt at Ellingsøy har mange gode skuddforsøk. Vi gleder oss til neste helg, med hele tre kamper på bortebane. Neste hjemmekamp er 1 desember, og vi håper mange hjemmesupportere vil ta turen til Ellingsøy Idrettshall og heie fram jentene!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift