Uavgjort for håndballdamene mot topplaget

Håndballdamene til Avaldsnes begynner å finne formen siden laget startet opp igjen i august. Tirsdag burde laget slått topplaget Rival, men måtte nøye seg med uavgjort.

Damelaget i håndball begynner å få stil på tingene, og fikk vist fram sitt potensiale da topplaget Rival ble holdt til uavgjort 22-22 på bortebane tirsdag kveld.

Det ble en skikkelig «gysare» i Haraldshallen i vår lokale 5. divisjon i går kveld. I stedet for enveis-kjør fra Rival, var det våre damer som tok grep om kampen, med godt forsvarsspill og gode målvakter. Etter en jevn 1. omgang startet vi 2. omgang med en skikkelig flyt, og gikk opp til en 7-målsledelse, 11-18.
- Kampens siste minutter ble en nokså kaotisk affære, og sluttresultatet 22-22 var det nok Rival-damene som var mest fornøyd med, sett sånn rett etter kampslutt. Men vi ser lyst på fremtiden, og kjekt med hele 6 mål fra kantposisjoner i denne kampen, sa en fornøyd trener Frode Utvik etter kampen.

Toppscorer toppscorer for Avaldsnes ble 18-åringe høyreback Laura Thorsen, med hele 8 spillemål. Også verdt å trekke frem 16-årige Leonie Schaarschmidt, som tok ansvar med sine 2 straffemål og 2 spillemål.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift