Nytt 4-3 tap for Ullevål 2

Som i serieåpningen ble det dessverre tap 4-3 for Ullevål 2. Mot Nordre Sande/Mjøndalen 2 ledet Ullevål 2 med 3-1 ved pause, men utvisninger og hjemmelagets russere gjorde at kampen snudde karakter i annen omgang. Hjemmelagets seiersmål ble scoret fem minutter før slutt.

Kampen startet jevnt, og det var lite som skjedde foran mål den første halvdelen av omgangen. Erik Meier og Wilhelm Teisner fyrte av fra distanse, men hjemmelagets keeper avverget med grei kontroll. Det hadde han ikke da Meier igjen prøvde seg fra 20-25 meter, og returen falt ned til Erlend Nitteberg. Han klarte ikke å sette ballen i mål, men på neste retur var Vetle Rynning først, og han vippet Ullevål 2 i ledelsen fra kort hold. Ullevål satt defensiven godt, og selv om det var hjemmelaget som hadde mest ball klarte de ikke å skape de helt store farlighetene foran Holger Falch Johannsen i Ullevåls mål.

Derimot var det Ullevål som skulle få det neste målet. En Ullevål-klarering endte i vantet, og temposterke Martin Killingmo klarte å komme første på ballen på Nordre Sande/Mjøndalen 2 sin halvdel. Han trampet rundt forsvaret, og på vei forbi keeper ble han lagt i bakken. Erik Meier satt straffeslaget kontant i mål, og dermed ledet Ullevål 2 med to mål. Det så ut til å ebbe ut til pause med en 2-0 ledelse, men hjemmelagets russere ville det annerledes. Perevalushkov og Bashmur kombinerte fint fra egen halvdel, og da ballen ble slått på tvers av mål kunne de redusere på volley få minutter før pause. Likevel svarte Ullevål 2 umiddelbart ved libero Christian Eidem, som banket inn en corner i motsatt kryss til 3-1 rett før pausesignalet lød.

Annen omgang skulle dessverre bli tøffere for Ullevål, og hjemmelaget fikk mer rom å boltre seg i. Reduseringen til 3-2 kom etter et innlegg fra siden, og nok en gang var markeringen noe kritikkverdig i Ullevåls boks. Deretter kom det en periode med to utvisninger til hvert lag, og det ble noe større rom å spille i, uten at Ullevål skapte noe særlig. Hjemmelaget var nærmest i denne perioden, og Holger Falch Johannsen gjorde flere kvalifiserte redninger, spesielt da han fikk avverget avslutningen fra Bashmur som var alene gjennom. Nærmest for Ullevål var Erlend Nitteberg da han vippet ballen forbi siste forsvarer, men han ble akkurat avskåret fra å avslutte fra en oppofrende keeper.

Med et snaut kvarter igjen å spille pådro libero Christian Eidem seg sin tredje ti-minutters utvisning, og dermed var Ullevål redusert til ti mann resten av kampen. Med 11 minutter igjen å spille mistet Ullevål  ballen i fremføringen svært nærme eget mål, og hjemmelaget hadde få problemer med å utligne. Deretter fikk Jesper Thoresen en stor sjanse til å sende Ullevål i ledelsen, men volleyen hans gikk rett utenfor. I angrepet etter broderte Pervalushkov seg gjennom et ullevål-lag med stor strekk, og alene med keeper satt han den avgjørende 4-3 scoringen med fem minutter igjen. Ullevål fikk noen store sjanser til å utligne på tampen. Først var Erik Meier på farten nesten alene med keeper fra spiss vinkel, men han ble hindret sterkt i avslutningsøyeblikket og keeper reddet avslutningen. Gjestenes rop om straffe ble heller ikke hørt. Helt på tampen tråkket Martin Killingmo forbi hjemmelagets forsvar på en kontring, men nok en gang avverget hjemmelagets sisteskanse fra god posisjon, og det ebbet ut med et nytt 4-3 tap for Ullevål 2.

Neste kamp spilles lørdag 24/11 kl. 16.00 på Bergbanen mot serieleder Solberg 2.

 

Mål:

Vetle Rynning

Erik Meier (straffe)

Christan Eidem

 

Assist:

Erlend Nitteberg

Martin Killingmo

Aleksander Smerkerud

 

Utvisninger:

Christian Eidem: 30 min (rødt kort)

Erlend Nitteberg: 10

Aleksander Hedenstad: 5

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift