Full fart for Gutter 2005

Ikke før hadde guttene, under Johan Veland Kjellesviks ledelse, avsluttet årets sesong med finale i G13-klassen i Haugesund Sparebank Cup, før sesongen 2019 var i gang.

Med nyansatt spiller- og trenerutvikler Helge Røksund som hovedtrener er det trening i Haugarhallen alle hverdager. De aller fleste dagene er det trening kl. 15.30, slik at spillerne får litt aktivitet mellom skoledag og middag og har alle kveldene fri til lekselesing og sosialt samvær.

Totalt består gruppa av 24 spillere, og de aller, aller fleste stiller hver eneste dag, selv om det er åpning for at de som vil trene mindre kan gjøre det.

Alle øvelser foregår med ball, og i høyt tempo og så langt er tilbakemeldingene fra både spillere og foreldre at dette er et skikkelig proft opplegg som virkelig er kjekt å være med på.

Og selv om vi bare er kommet til midten av november så har kampene allerede startet. Forrige helg var det turnering hos Stegaberg IL, der ble det bl.a. seier mot Åkra som i fjor spilte seg frem til KM-finale, og til helga er det ny turnering, da i Storhall Karmøy.

Pt. er det nå 24 spillere i gruppa, men vi skal stille to lag i seriesystemet så det er plass til flere. Hvis noen der ute har lyst å kaste seg med så kjører vi åpne treninger frem mot jul.

For mer info er det bare å ta kontakt med Helge Røksund på helge@haugar.no.

 

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift