Status Menn Senior A-lag

10 spillere og støtteapparat er klare

A-laget til SFK har 2 ukers opphold etter Assi Cup bronsemedaljen lørdag 17.11. Pausen benyttes til å resignere spillere fra i år, og til å ha samtaler med potensielle nye spillere.

For noen uker tilbake presenterte vi Magne Olsen som ny hovedtrener for SFKs A-lag. Med seg som assistent får han Morten Nilsen. I tillegg er Remi Pettersen engasjert som hovedlagleder (oppmann). Støtteapparatet ble presentert for spillerstallen og andre interesserte mandag 5. november. Ytterligere personer i støtteapparat skal være på plass til 1 januar 2019.

Støtteapparatet har jobbet godt med spillerstallen sålangt og har 10 stk på kontrakt for neste sesong. 8 av disse er i senioralder. Samtaler med flere spillere vil foregå denne uken og vi regner med å kunne presentere re- og nysigneringer helga gjennom.

Første trening for A-laget blir på Kurland tirsdag 4 desember. Treningene er åpne for gamle og nye SFK-spillere. I desember vil SFK sin senioravdeling trene tirsdag/torsdag.

Laget vil melde seg på i Fredrikstad Blads romjulsturnering så snart påmeldingsinformasjon kommer ut, og dette blir første mulighet til å se dem i kamp.

Noen treningskamper er allerede på plass, man planlegger en ny runde med Assi Cup før seriestart som er forventet 12 april 2018.

Foreløpig Støtteapparat 2019
- Magne Olsen - Hovedtrener
- Morten Nilsen - Assistent/Keeper
- Remi Pettersen - Oppmann
- Raymond Fjeld - Ansvarlig styret

Foreløpig Spillerstall 2019 - kontraktsfestet
- Athinan Amornsa-ard
- Kenan Abazi
- Willy Hagren
- Alexander Kruse
- Magnus Hansen
- Clirim Sulejmani
- Kjell Fredrik Mangset
- Scott Lysø (til juli 2019)
- Peder Olsen (til juli 2019)
- ytterligere 1 spiller signert presenteres fredag

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift