Ørjan Håland ny Fana-trener

Ørjan Håland blir ny hovedtrener for Fana IL Fotballs herrelag.

Fana IL Fotball har gjennom en grundig og god prosess vært på jakt etter en ny solid trener til representasjonslaget i Norsk Tipping-ligaen. Klubben er i denne anledning svært glad for å kunne annonsere at Ørjan Håland skal lede herrelaget de kommende sesongene.

Osingen Håland har hatt det meste av sitt trenervirke på Kuventræ. Etter tre sesonger rundt flaggskipet til Os var det meningen at Varegg var neste stopp i trenerkarrieren denne sesongen. Utenom trenergjerningen har Håland i en årrekke også vært tett på det sportslige apparatet på Brann Stadion gjennom sin jobb som mediemann. Den faglig sterke og sprudlende treneren er nå klar for nye eventyr på Nesttun Idrettsplass. Det er nemlig en svært utviklingsorientert, ambisiøs og sulten trenerkapasitet som nå slutter seg til Fana IL Fotballs arbeid med å bygge klubb.

Håland vil som hovedtrener bidra til at Fana IL Fotball også i fortsettelsen kan ivareta og videreutvikle vår identitet og profil som en ledende utviklingsklubb til det beste for både enkeltspillere og lag.

Fana IL Fotball ønsker Ørjan velkommen til klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift