Ullevål fikk juling av Solberg

Ullevål tapte onsdag kveld hele 14-1 hjemme mot Solberg ? klubbens største tap på hjemmebane på 17 år

Ullevål hadde tapt tre strake hjemmekamper før møtet med Solberg, deriblant stortapet (13-2) mot Stabæk søndag kveld. Stabæk-kampen satt en negativ rekord i antall baklengsmål i en og samme kamp på Bergbanen, men dessverre skulle den negative rekorden slås allerede etter fire dager. Solberg ga seg ikke før det sto 14-1 (4-0) på resultattavla.

Bjørn Fredriksen reduserte til 1-9 et godt stykke ut i 2. omgang, og han ble dermed den nest eldste Ullevål-spilleren til å score på nye Bergbanen med sine 42 år og 220 dager, kun slått av Nikolay Salin (44 år og 330 dager). Målet gjorde at Ullevål slapp å gå målløse av banen for fjerde gang siden gjenåpningen av Bergbanen, men ellers var det svært lite å ta med seg for Ullevål som riktignok manglet spillere som Christopher Smerkerud, Sondre Hammerstad, Rickard Geiborg, Jonas Tjomsland, Jonathan Søberg og kaptein Mehol Stenersen.

Av de kommende fem kampene er hele fire på bortebane, og søndag 25.november går turen til Konnerud. Neste hjemmekamp er onsdag 28.november kl. 1900 mot Høvik.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift