Hektisk håndballhelg

Ellingsøy Jente12 har spilt tre seriekamper i helgen.

Lørdag formiddag møtte Ellingsøy først Blindheim svart, hvor jentene spilte en god førsteomgang og gikk til pause med 7 - 5. I andre omgang fikk Blindheim dra i fra, og kampen endte til slutt 13 - 7. Programmet for dagen var tett, så det var bare å riste av seg tapet og snu nesen mot Strandahallen for neste seriekamp klokka 15.25.

Stranda ble flere nummer for store for Ellingsøy, og dominerte banen hele kampen. Bare helt mot slutten av andre omgang klarte Ellingsøyjentene å slippe til med godt pasningsspill, men det resulterte ikke i mål som kunne pynte på resultatet, som ble 23 -3. Det er ikke særlig gøy for noen av lagene med slike tall, derfor er det lagt ned klare retningslinjer for å sikre at lagene blir så jevne som mulig. Nå er faktum engang sånn at Ellingsøy J12 i all hovedsak består av jenter som er året yngre enn alle motstanderne. Da er det vanskelig å begrense nederlaget når forskjellen mellom lagene blir så stor, selv om trenerteamet til Stranda tok de grepene de kunne.

På søndag ventet MSIL i Solevåghallen. MSIL Jente12 er også et nokså ferskt lag, og første halvdel av første omgang bar litt preg av at begge lagene følte hverandre litt på tennene. Det gikk nesten ti minutter før den første scoringen kom, og det var MSIL som tok det første stikket. Ellingsøy hang imidlertid godt med, med flere gode skudd som kunne eller burde blitt mål. Men med to tøffe kamper i armer og bein, klarte ikke Ellingsøy å holde unna i andre omgang. Kampen endte 15 - 7.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift