Utdeling av medlemskort

Fra 1.desember er Sport Norge på Gullgruven klubbens nye forhandler/butikk, og Hummel er ny utstyrsleverandør. I den forbindelse blir det delt ut medlemskort til alle klubbens medlemmer.

Hei alle medlemmer i FIK,

Fra og med lørdag 1.desember, er Sport Norge på Gullgruven senter klubbens nye forhandler, og Hummel blir klubbens nye utstyrsleverandør. Dette skal betydelig feires i butikken lørdag 8. og søndag 9.desember! Den nye klubbkolleksjonen fra Hummel vil bli presentert på en fantastisk flott måte, med egen vegg i butikken.

Alle klubbens medlemmer vil få medlemskort som må fremvises i butikken for å få rabatter. Disse deles ut lagvis fra og med i dag (mandag 26.november), og vil bli delt ut av lagleder eller trener på laget du/dere er en del av. Medlemmer på styrkerommet kan hente medlemskort hver for seg hos administrasjonen på dagtid, eller hos hallvakt på ettermiddag/kveld.

8. og 9.desember vil alle klubbens medlemmer med medlemskort, få ekstra gode rabatter i butikken. 25% på ordinære varer, 30% på egen utstyrs/varepakke for FIK medlemmer, samt 10% på tilbudsvarer og skipakker. Mer informasjon kommer her.

I tillegg til dette vil Meny være representert den helgen, i form av å gi ut smaksprøver på det nye Flaktveit IK brødet som nå blir lansert. Dette brødet skal selges hos Meny Gullgruven, og FIK vil få 4,- per solgte brød :)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift